COACHING A L'ORGANITZACIÓ

El Coaching és molt més que una eina per a la gestió, és una manera de ser i de fer quotidianament, la qual cosa ho converteix en una eina genial en la gestió d’empreses així com en el desenvolupament personal per obtenir metes tant personals com a professionals.

Llegir més

PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA I OPERATIVA

¿Quina estratègia dec seguir i com? ¿Hauria de valorar un canvi d’estratègia?

Llegir més

CONSULTORIA FINANCERA

En Anderalium disposem d’un equip especialitzat en Consultoria i Formació Financera especialitzat en PYMES de caràcter familiar.

Llegir més

EL MON DE LA FINANCIACIÓ…

¿Quin son les vies de finançament mes òptimes per la meva situació? ¿Quant necessito de finançament? La major part del sector empresarial espanyol utilitza fonts de finançament bancari, en lloc

CONTROL DE GESTIÓ

El control de gestió es una eina imprescindible per guiar la gestió empresarial cap als objectius de l’organització i un instrument per avaluar-la. És el conjunt de processos que l’empresa

CONSULTORIA EN DIRECCIÓ COMERCIAL

¿Coneixes el que ofereixes, com ho has de fer i a qui? ¿Està cohesionat el meu equip de vendes? ¿De que em serveix un Pla Comercial? La meva estructura comercial,

CONSULTORIA DE GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANCERA – Sobre nosaltres

 “L’AVANTATGE d’un EQUIP” – Anderalium la formem un equip professional en Coaching (Corporatiu i Personal) i en Consultoria de gestió Empresarial especialitzats a oferir serveis de suport i millora en l’empresa. Estem enfocats cap a la petita i mitja empreses amb caràcter familiar. Permeti’ns formar part del seu equip, multipliquem els avantatges.

Sabem que cada empresa és única, amb les seves particularitats fruit de la seva història, equip, valors i coneixements. El nostre objectiu és acompanyar-li, aportar-li valor, aconseguir els seus objectius establerts, ajudar-li a superar qualsevol context que se li presenti.

Per a això, disposem d’un equip de professionals multidisciplinari amb experiència en diferent àmbits d’actuació, on l’empatia i el valor humà són a més, factors clau en el nostre treball.

Cada membre del nostre equip aporta un valor únic i distintiu, aconseguint en la seva summa un GRAN AVANTATGE que posem a la seva disposició.

Fidels al nostre principal valor, empatia i valor humà, trobarà en el nostre equip l’afinitat, confiança i professionalitat necessària per treballar al seu costat.